Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

Designprodukter

Hejsan kära besökare.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här på Love Art. Det beror på att det har hänt så himla mycket kul när det gäller utvecklingen av mina produkter samt utställningar som kommit emellan. Kanske är det lite förvillande med alla sidor som säljer mina produkter.

Vi kommer ha kvar loveart.se men har även mer information och bilder på originaltavlor på www.sliceoflife.se. Nyligen så släpptes också www.shopsliceoflife.com som har en mer internationell inriktning och då även på designprodukter. Ölglasen som har min design har bland annat släppts där i limited edition. Det finns i i skrivande stund några förpackningar kvar så passa på att få dina exklusiva ölglas om du gillar skallar eller öl. Det går givetvis att dricka vad du önskar i glasen. Jag dricker till exempel läsk eftersom jag tycker bäst om det.

För er som gillar djurmotiv så har även jättesnygga iPad fodral samt datorfodral släppts.

Perfekt som julklapp eller present. Kanske någon som är född i lejonets tecken? Eller kanske bara är en kunglig vän, har snygg hårman eller är vild. Det finns många anledningar att gilla Savior.

Måste också passa på att skriva att jag saknat att ha en blogg. Så kanske kommer jag uppdatera här lite mer om allt möjligt men på mest fokus om min konst och mina designprodukter. Låter det som en bra idé?

Har du några frågor så får du gärna maila mig för att få snabbast återkoppling.

Ha en härlig dag!

Med vänlig hälsning.

Marie Plosjö

marie(at)sliceoflife.se

Lämna ett svar