Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

En ny stor tavla

God kväller.

Hoppas du mår toppen. Jag tar tillvara på dagarna innan det är dags för förlossningen (som jag är rädd för). Då passar jag på att måla på både beställningar som står i kö samt till kommande utställningar efter nya miraklet är fött.

Här är en av mina senaste tavlor. Har inte fast beslutat mig för namnet på tavlan men tänkte på ”Flawless”. Den är hela 200*80 cm och materialet är Liquitex artist level vilket är tids och ljuståligt. Dessutom så har jag mängder av äkta guld i tavlan som ni nog ser. Jag använder mig bara av material som är over the top för att kunderna ska kunna sig trygga med att resultatet varar så länge de lever och mer därtill.

flawless_litenbild flawlessliten

One Reply to “En ny stor tavla”

  1. mathias skriver:

    Säljer du denna? I s f pris?

Lämna ett svar