Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

Feathers appear when angels are near

litenfeathersappearwhenangelsarenear

 

Här kommer en tavla som jag kallar för Feathers appear when angels are near. Det står text lodrätt på tavlan. Den är givetvis målad i Lixuitex artist level. Detta skriver jag då jag tycker det är viktigt att förklara för blivande kunder att de får en hög kvalité på färgen som inte ska klara solljus och tid på bästa sätt. Allt för många som säljer sin konst dyrt använder sig av studiefärg. Det är tillfälligt bra men det innebär att färgerna kan förändras med tiden och det vill jag inte att mina kunder ska få uppleva.

Den här tavlan är 150*100 cm.

bymyside1

 

Här är en tavla i samma tema. Den är också 150*100 cm och målad i Liquitex artist level. Kallar den här för By my side.

Här är förresten en fin artikel som Olle Berggren skrev om mig för några dagar sedan: www.expressen.se

 

Lämna ett svar