Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

Nya litografier ligger uppe

Hej kära besökare av Loveart.se.

Jag hoppas att veckan har börjat på bästa sätt. Sedan sidan byggdes om så har en del av de litografier som jag har tillgängliga inte kommit upp på sidan tidigare. Nu ligger en del av dessa uppe men det finns även tryck på andra tavlor som jag målat. Så är ni intresserade av någon speciell tavla som litografi så är ni varmt välkomna att höra av er till mig för att fråga om den finns kvar. Nämn då namnet på tavlan eller så kan ni länka till någon bild om ni inte hittar något namn. Jag återkommer så snart jag kan.

Önskar er en härlig vecka med mycket kärlek!

Med vänliga hälsningar.

Marie Plosjö

Besök gärna mitt galleri Slice of Life på Adelgatan 19 i Malmö och se mer konst på www.sliceoflife.se

Lämna ett svar