Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

Nybliven ambassadör för akrylfärgen Amsterdam

Hej kära du.

Jag har nyligen kommit hem efter en resa till Holland och Apeldoorn där Royal Talents fabrik ligger. Där fick jag mer inblick i hur det fungerar att tillverka färgerna som de levererar till sina återförsäljare. Fick en grym intensivkurs som gav ökad förståelse hur färgerna skulle användas på bästa sätt. Allt från oljemålning, akrylfärger och akvarell.

De tog hand om oss konstnärer som var på plats från olika delar av världen väldigt hjärtligt. Så jag känner mig otroligt tacksam över att få vara akrylmärket Amsterdams ambassadör. Det innebär att ni som vill veta mer om färgen alltid kan kontakta mig för tips och råd. Jag ska också framöver visa mer videos och skriva mer detaljer om vilja färger jag använt. Ser fram emot en kreativ framtid med dig som sällskap. Ni kommer även kunna följa mig via instagram där jag har www.instagram.com/marieplosjo

Var inte rädd för att fråga om det är något du undrar över.

 

Nedan ser ni bilder på bland annat Alice Herbst, Victoria Kagalovska, Katja Van Strijk som var vår lärare, Chris Högman, Vitalina Panasiuk, Olga Guseva.

Lämna ett svar