Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

Swedish House Mafia & målarkurser på Lidingö

En ny tavla har släppts på Noa Gallery. Läs artikeln på Expressen här: https://www.expressen.se/leva-och-bo/konsten-som-hyllar-de-svenska-ikonerna/

Jag kallar tavlan för Swedish Success

Swedish House Mafia

Swedish House Mafia by Marie Plosjö

Jag är också väldigt förväntansfull nu när vi har öppnat studio/kontor på Lidingö. Där kommer jag måla och möta er som vill se min konst live i Stockholmsområdet. Jag kommer hålla kurser där och har några få kurser kvar den 12:e maj. Vill du hitta på något kul och kanske lite annorlunda så hör gärna av dig.

Som ambassadör för akrylmärket Amsterdam så vi kommer måla med detta. Ingår färg, penslar och duk samt annat trevligt. Kunskapen jag delar med mig berör även andra tekniker. Vill du veta mer så kontakta gärna mig. Har haft många kurser på Slice of Lifes gallerier i Malmö men också på Gotland. Passar nybörjare så som mer vana akrylmålare. Ingen prestationsångest behövs

Här kan ni läsa vad som ingår:

https://sliceoflife.se/nyheter/

Akryltips

Testa gärna Amsterdam akryl Pearl blue, pearl red, pearl white eller annan nyans för att skapa djup i dina tavlor. Jag brukar använda det i ögon för glansen. Det ger fin effekt.

Vill ni har mer tips eller har frågor så får ni gärna höra av er till mig så kan jag svara på dessa frågor i ett inlägg eller fler inlägg.

marie(at)sliceoflife.se

Lämna ett svar