Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

Tavlorna på väggar

Hejsan.

 

Jag vill bara informera om att jag nu har uppdaterat med bilder inne vid de flesta produkterna så ni kan se hur tavlan skulle se ut på väggen. Jag målar oftast stora tavlor och om man inte ser bilderna i relaterat till något annat så kan det vara svårt att få rätt uppfattning.

De flesta tavlor kommer uppspända på kilram så det är bara att hänga upp på väggen utan konstigheter.

En annan kul sak som jag har att berätta är att jag kommer befinna mig på Cozy Style i Eslöv den 5-6 december för att visa nya produkter, måla. Vi kommer dela ut goodiebags med konstnärsmaterial eftersom Cozy Style kommer ta in ett sådant sortiment. Kommer även vara på Cozy Style den 18 december. Hoppas att vi ses där då!

Kärlek!

Marie Plosjö

Lämna ett svar