Loveart kundservice: Maila oss till info@loveart.se

Vernissage i Stockholm Magno Art

Nu har jag nyss kommit tillbaka efter en lyckad utställning i Stockholm. Ställde ut på Magno Art som ligger på Sibyllegatan 15 på Östermalm.

Ett stort tack till alla som gjorde utställningen så kanonfin som den blev. Jag är otroligt tacksam för att så många kom förbi för att se vad jag skapat med kärlek och energi. Ett megatack till Magnus Säker och hans fru Eva Säkersom lät mig vara en av de första att ställa ut på det här fina galleriet. Tack till Isabelle Bella som var en fantastisk bartender och Jonna Lindelöf som passade minstingen. Tack till Jörgen Ericson som ställde upp med fordon upp till Stockholm. Tack till ni som investerade i konst från mig. Ni alla har en speciell plats i hjärtat. Tack för alla fina gåvor och blommor. Tack för alla fina reportage, bilder och uppmuntran. Tack också till ColArt som gör att jag kan skapa konst som håller i tid och solljus, tack Tommy Dahl. Tack Lina Elna för StureVodkan.

Lämna ett svar